Drink je fit

Tropical Twist

Recept | Tropical Twist smoothie.

Het drinken van zelfgemaakte (groene) smoothies en groentesapjes is dé manier om meer groente en fruit binnen te krijgen. Je maakt ze in een handomdraai, ze geven je een flinke energie boost én ze zitten bomvol vitamines, mineralen, antioxidanten, vezels en andere gezonde stofjes. En niet geheel onbelangrijk; ze zijn echt heel erg lekker! Want door de combinatie van groente en fruit krijg je zelfs je kids aan de spinazie. Kortom, minimale inspanningen, maximaal resultaat.

Ingrediënten

  • ½ mango
  • 1 kiwi
  • 1 sinaasappel
  • sap van ½ citroen
  • 1 glas (kokos)water (ongeveer 250 ml)
  • verse spinaziebladeren (flinke hand)
  • Benodigdheden: blender

Hoe maak je het?

Was de spinazie. Schil de sinaasappel, de kiwi en de mango en pers de citroen. Doe alle ingrediënten in de blender en laat hem draaien tot je een gladde smoothie hebt. Laat de blender zeker een minuutje of 3 aanstaan om te zorgen dat er geen harde stukjes in je drankje zitten. Is je smoothie te dik? Voeg dan wat extra bronwater of kokoswater toe.

 

Comments
One Response to “Drink je fit”
  1. Marlissa says:

    Deze combi klinkt heerlijk!

Leave A Comment