ontbijtje

About

‘Let food be thy medicine’ – Hippocrates.

Onze verre voorouders wisten het al; onze voeding is een krachtig preventiemiddel tegen ziekten. Toch jammer dat we ‘anno nu’ weinig gebruik maken van deze waardevolle kennis. Veel ziekten en lichamelijk ongemakken zijn te voorkomen, te verlichten en te verhelpen door het maken van slimme en gezonde keuzes. Je eigen invloed op je gezondheid en levenskwaliteit is enorm. En wie verlangt nu niet naar meer energie, een slanker en strakker lijf, emotionele stabiliteit, een betere nachtrust en een oplossing voor vervelende kwalen zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten, stress en allergieën? En hoe fijn is het om te weten dat jij een enorme invloed hebt op het wel of niet krijgen van kanker, diabetes, hartproblemen en andere welvaart ziekten?

Maar hoe weten we nou wat ècht gezond is? We worden overladen met tegenstrijdige adviezen en toch claimt iedereen de waarheid in pacht te hebben. Healthylicious gelooft niet in één absolute waarheid. Er zijn universele richtlijnen maar uiteindelijk is ieder lichaam uniek. Wat voor de één de winnende formule blijkt hoeft voor een ander niet te werken. De enige die voelt of een levensstijl bij je past, ben jij! Daarom wil Healtylicious je stimuleren te gaan experimenteren en ontdekken wat voeding, sport en mentale balans voor je kan doen. Met andere woorden; word je eigen health-guru!

Door het delen van kennis gebaseerd op recent en gevalideerd onderzoek geven wij je de tools in handen voor je persoonlijke ontdekkingsreis. Uiteraard vertalen wij deze kennis naar concrete tips and tricks die passen in een druk en sociaal leven. Gezond leven lijkt misschien Spartaans en ingewikkeld, maar met onze praktische tips en trics laten wij je zien dat gezond leven ook nog eens leuk, lekker en makkelijk kan zijn.